Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพศาล วุฒิจำนงค์-
dc.contributor.authorเปมิกา แซ่เตียว-
dc.date.accessioned2012-02-24T07:31:32Z-
dc.date.available2012-02-24T07:31:32Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectเอทิลีนไกลคอลen_US
dc.subjectสารทำความเย็นen_US
dc.titleการปรับปรุงประสิทธิภาพการใช้งานของสารทำความเย็นเอทิลีนไกลคอลในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่งen_US
dc.title.alternativeImprovement of a cooling performance of ethylene glycol in an ice-cream bar production processen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
353087.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.