Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorศิริรัตน์ ปราบปัญจะ-
dc.date.accessioned2012-01-25T03:34:50Z-
dc.date.available2012-01-25T03:34:50Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7845-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectสำรองผง การผลิตen_US
dc.subjectสำรอง (พืช) การแปรรูปen_US
dc.titleการผลิตและการใช้สำรองผงเป็นสารเพิ่มความข้นหนืดในน้ำแป้งen_US
dc.title.alternativeProduction and uses of crude powder from Malva Nut (Scaphium scaphigerum) as thickening agent in batteren_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
351038.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons