Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7799
Title: การลดอัตราของเสียในกระบวนการผลิตอาหารกุ้ง
Other Titles: Reduction of Defect Rate in a Shrimp Feed Process
Authors: สุกิต แซ่ว่อง
Advisor: กลางเดือน โพชนา
Keywords: กุ้ง อาหาร กระบวนการผลิต การกำจัดของเสีย
Issue Date: 2554
Description: สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7799
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5210121088.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.