Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7468
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.contributor.authorศุภชัย ภิสัชเพ็ญ-
dc.contributor.authorพรชัย ศรีไพบูลย์-
dc.contributor.authorพลรัตน์ ขวัญรอด-
dc.date.accessioned2011-07-21T09:01:02Z-
dc.date.available2011-07-21T09:01:02Z-
dc.date.issued2011-07-21-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7468-
dc.language.isothen_US
dc.subjectเครื่องแกงก้อนสำเร็จรูปen_US
dc.subjectเครื่องแกงสำเร็จรูปen_US
dc.titleการศึกษากรรมวิธีการผลิตเครื่องแกงเผ็ดก้อนสำเร็จรูปen_US
dc.title.alternativeStudy of hot curry cube production process,en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentInstitute of Research and Development for Health of Southern, Thailand-
dc.contributor.departmentสถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้-
Appears in Collections:006 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
curry.pdf50.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.