Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพัชรินทร์ ภักดีฉนวนen_US
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะen_US
dc.date2551en_US
dc.date.accessioned2010-12-07T08:53:06Z-
dc.date.available2010-12-07T08:53:06Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6255-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ)en_US
dc.formaten_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.titleการวิเคราะห์และจัดทำฐานข้อมูลกรดไขมันสัตว์น้ำen_US
dc.title.alternativeFatty Acids Analysis and Database Processing of Aquatic Animalsen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการen_US
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf149.23 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf228.99 kBAdobe PDFView/Open
Reference.pdf104.85 kBAdobe PDFView/Open
Preface.pdf140.05 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf150.42 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf183.92 kBAdobe PDFView/Open
Chapter6.pdf265.79 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf157.79 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf270.62 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf533.91 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf163.79 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdf251.26 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_131-162_.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
Appendix_111-130_.pdf241.71 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdf132.23 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf191.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.