Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorทิพย์วรรณ อรัญดร-
dc.date.accessioned2010-12-02T08:31:22Z-
dc.date.available2010-12-02T08:31:22Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectเนื้อปลาทูน่า การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมen_US
dc.titleการพัฒนาความปลอดภัยในกระบวนการผลิตและอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อปลาทูน่าปรุงรสen_US
dc.title.alternativeDevelopment of safety in production and shelf life of seasoned tuna meat producten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309313.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons