Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสมปอง เตชะโต-
dc.contributor.authorอรุณี ยูโซ๊ะ-
dc.date.accessioned2016-04-28T09:19:12Z-
dc.date.available2016-04-28T09:19:12Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10244-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าว การขยายพันธุ์en_US
dc.subjectการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อพืช วิจัยen_US
dc.subjectข้าว เชื้อพันธุ์en_US
dc.titleการขยายพันธุ์ข้าวหอมกระดังงาโดยเทคนิคการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ และการอนุรักษ์พันธุกรรมในหลอดทดลองen_US
dc.title.alternativePropagation of hom Kra-Dang-Nga rice through tissue culture technic and its conservation in vitroen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404657.pdf7.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.