Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 838 to 857 of 9924 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Identification of carbapenemase genes in Acinetobacter baumannii clinical isotates from Songklanagarind hospitalPayom Wongpoowarak; Pimpimon Tansakul; Sutthiporn Pattharachayaku; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Clinical Pharmacy); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชกรรมคลินิก
2004Identification of measures to reduce / prevent road accident : final report sumitted to Prince of Songkla UniversityPichai Taneerananon; Faculty of Engineering Department of Civil Engineering
2016Illness Perception and Treatment Adherence Among Patients With Hypertension in NepalTippamas Chinnawong; Safala Maharjan; Faculty of Nursing (Medical Nursing); คณะพยาบาลศาสตร์ ภาควิชาการพยาบาลอายุรศาสตร์
2009Illness perceptions of Indonesian women with breast cancerWenny Savitri; Faculty of Nursing (Medical Nursing); คณะพยาบาลศาสตร์ ภาควิชาการพยาบาลอายุรศาสตร์
2005Immunomodulating effects and stability of limonin from lime seedsSomrutai Jitpukdeebodintra; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2014Impact of climate change on stakeholder's' perspectives towards diving and snorkeling : a case study ofSimilan islands National Park, Phang-Nga ProvinceApirome Promchanya; Sijittra Songcharoen; Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management); คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2015Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya ChanaratSoottawa Benjakul; Sochaya Chanarat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meatSoottawat Benjakul; Aneesa Addeen; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Impact of Journal Writing with Peer Feedback on EFL Students’ Writing AbilityThanyapa Chiramanee; Watcharee Kulprasit; Faculty of Liberal Arts (Languages and Linguistics); คณะศิลปศาสตร์ ภาควิชาภาษาและภาษาศาสตร์
2014Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscleSoottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck EggSoottawat Benjakul; Thammarat Kaewmanee
2015Impact of Stunting on Cognitive Function of Children in Southern Thailand : Based on the Prospective Cohort Study of Thai Children.Apiradee Lim; Fatina Samae
2014The impact of subjective norms, behavioral control and attitude factors on the purchase Intention of OTOP snacks food products : a case study among international consumers in Phuket-ThailandSasiwemon Sukhabot; Mahamat Abdourrahmane; Faculty of Management Sciences (Business Administration); คณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ
2014Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)Soottawat Benjakul; Arfat, Yasir Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Impacts of invasive alien species on native vegetation in central NepaKitichate Sridith; Thapa, Lal Bahadur; Faculty of Science (Biology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา
2008The Implication of local development plant for tourism destination development : the case of Sakoo, Amphur Thalang, Changwat PhuketPatamawadee Chuthong; Prince of Songkla University Faculty of Service Industries (Hospitality and Tourism Management International Program)
2012Improvement of biodegrable rice strach film properties by using crosslinking agent and UV treatmentTawien Wittaya; Nawapat Detduangchan; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2011Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skinSoottawat Benjakul; Hoque Md. Sazedul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Improvement of Thai speech emotion recognition using face feature analysisMontri Karnjanadeecha; Igor Stankovic; Faculty of Engineering Computer Engineering; คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมคอมพิวเตอร์
2015Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacersSoottawat Benjakul; Passakorn Kingwascharapong; Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition); คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ