Browsing by Title

Showing results 394 to 413 of 16595 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Chemical constituents from the stem of Caesalpinia pulcherrimaChatchanok Karalai; Wirote Pranithanchai; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2010Chemical constituents from the stem of punica granatum and the root of mechelia albaChanita Ponglimanont; Jintana Pongpuntaruk; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2009Chemical constituents from the stems of Goniothalamus macrophyllusWilawan Mahabusarakam; Uraiwan Phetkul; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2009Chemical constituents from the twigs of Garcinia hombroniana, the leaves of Garcinia prainiana and the roots of Clerodendrum petasites S. MooreYaowapa Sukpondma; Saranyoo Klaiklay; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2006Chemical constituents from the twigs of garcinia parvifoliaVatcharin Rukachaisirikul; Wanpen Naklue; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2007Chemical constituents from the twigs, fruits and roots of cratoxylum cochinchinense and antioxidation propertiesSuthida Rattanaburi; Prince of Songkla University Faculty of Science (Organic Chemistry)
2004Chemical constituents from twigs of mangifera odorata and antioxidation properties; Sorachai Saelim; Organic Chemistry
2013Chemical constituents of Albizia myriophylla wood and biological activitiesNantiya Joycharat; Sonesay Thammavong; Faculty of Thai Traditional Medicine; คณะการแพทย์แผนไทย
2009Chemical Determinations, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Thai Wood VinegarsChitchamai Ovatlarnporn; Jaruporn Rakmai; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม
2009Chemical studies and cytotoxic activity of Goniothalamus undulatus RidlChatchai Wattanapiromsakul; Sukanya Tantithanaporn; Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology); คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม
2015Chemical study of Etlingera elatior (Zingiberaceae) -rhizome and its α-glucosidase and α-amylase inhibitory activitiesChonlatid Sontimuang; Chansorphea Srey; Faculty of Thai Traditional Medicine; คณะการแพทย์แผนไทย
2009Chemistry constituents from the bark of Artocarpus elasticusWilawan Mahabusarakam; Aeessoh Yanya; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2003Chemistry of Bis[2-(phenylazo) pyridine] ruthenium (II) complexes with 1, 10-phenanthroline and other ligandsUraiwan Changsaluk; Faculty of Science (Inorganic Chemistry)
2002Chemistry of ruthenium with 1, 10-Phenanthroline, 2-(Phenylazo) pyridine and derivatives of 2-(Phenylazo) pyridineKanidtha Hansongnern; Nattaporn Rattanawit; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
1998Childhood acute lymphoblastic leukemia in Thailand Treatment outcome with modified ccsg-all protocolsSomchai Watana-Arepornchai; Malai Wongchanchailert; Benjamas Sattayasevana; Aranya Wiriyasateinkul; Vichai Laosombat; Faculty of Medicine Department of Pediatrics; Faculty of Medicine Department of Radiology
2014Children Under-Five Mortality in Thailand from 2000 to 2009Phattrawan, Tongkumchum; Nittaya, Tongrong; Faculty of Sciecnce and Technology (Mathematics and Computer Science); คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาคณิตศาสตร์และวิทยาการคอมพิวเตอร์
2017Chronic Low Back Pain Experience, Pain management Strategies, and Quality of Life Among Family Caregivers of Persons With physical Disability in NepalLuppana Kitrungrote; Pasang Doma Sherpa
2017Chronic Pain Experience, Pain management Strategies, and Quality of Life in Persons With Spinal Cord Injury in NepalLuppana Kitrungrote; Sagun Thapa; Faculty of Nursing (Medical Nursing); คณะพยาบาลศาสตร์ ภาควิชาการพยาบาลอายุรศาสตร์
1996Cigarette smoking in the home and acute respiratory infection in infants aged 2-6 monthsVirasakdi Chongsuvivatwong; Wilaiporn Jaravechsarn; Faculty of Medicine (Epidemiology); คณะแพทยศาสตร์ สาขาวิชาระบาดวิทยา
2018Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching processWorapong Usawakesmanee; Phornthip Saetan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร