Browsing by Title

Showing results 354 to 373 of 16400 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Chemical constituents from Derris scandens and Antioxidation propertiesWilawan Mahabusarakam; Suwanna Deachathai; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2002Chemical constituents from fruits of sapium indicumChatchanok Karalai; Parinuch Chumkaew; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2006Chemical constituents from fruits, hypocotyls and bark of ceriops tagalCharoen Pakhathirathien; Prince of Songkla University Faculty of Science (Organic Chemistry)
2004Chemical constituents from penicillium sp. BCC 7540, cordyceps militaris BCC 2816 and BCC 2819Songyos Pramjit; Prince of Songkla University Faculty of Science (Organic Chemistry)
2010Chemical constituents from Rhodomyrtus tomentosa (Action) hassk. and antibacterial activityWilawan Mahabusarakam; Asadhawut Hiranrat; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2008Chemical constituents from seeds, roots and heartwood of caesalpinia sappanChatchanok Karalai; Orapun Yodsaoue; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2001Chemical constituents from stem bark of Garcinea speciosaVatcharin Rukachaisirikul; Assdhawut Hiranrat; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2006Chemical constituents from the bark of Heritiera littoralisCharuwan Daengrot; Faculty of Science (Chemical Studies)
2006Chemical constituents from the barks of cratoxylum formosum ssp. pruniflorumNawong Boonnak; Prince of Songkla University Faculty of Science (Organic Chemistry)
2008Chemical Constituents from the Bulb of Eleutherine americana (Aubl.) MerrWilaiwan Mahabusarakam; Chulida Hemtasin; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2014Chemical constituents from the Citrus reticulata blancoWilaiwan Mahabusarakam; Uraiwan Phetkul; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2008Chemical constituents from the endophytic fungi: Phomopsis sp. PSU-A56, Xylaria sp. PSU-D14 and PSU-D65, Eutypella scoparia PSU-D44 and botryosphaeria mamane PSU-M76 and the Wood-decayed fungi: lachnum sp. BCC 2424 and Xylaria sp. Bcc 9653Vatcharin Rukachaisirikul; Wipapan Pongcharoen; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2004Chemical constituents from the fruits of garcinia bancana and garcinia cowaWipapan Pongcharoen; Prince of Songkla University Faculty of Science (Organic Chemistry)
2005Chemical constituents from the fruits of garcinia scortechinii and garcinia hanburyiVatcharin Rukachaisirikul; Yaowapa Sukpondma; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2010Chemical Constituents from the Green Fruits of Aegle marmelosSuda Chakthong; Paosiyah Weaaryee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2001Chemical constituents from the latex of Garcinia cowa and antioxidation propertiesWilawan Mahabusarakam; Parichat Chairerk; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2014Chemical constituents from the leaves and stem bark of Garcinia DulcisWilawan Mahabusarakam; Arun Saelee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2011Chemical constituents from the leaves and stems of citrus aurantifolia swingleWilawan Mahabusarakam; Tareeyah Malee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2005Chemical constituents from the leaves of ceriops decandra (Griff.) Ding HouPakakrong Thongdeeying; Prince of Songkla University Faculty of Science (Organic Chemistry)
2010Chemical constituents from the leaves of Desmos chinensis lourSuda Chakthong; Tharikarn Rittiwong; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี