Browsing by Author Suppasil Maneerat

Showing results 2 to 7 of 7 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Diversity analysis and molecular characterization of bacterial community in used Iubricating oil contaminated soilsSuppasil Maneerat; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2010Extraction, Purification and Composition of Bioemulsifier from Spent Yeast Obtained from Thai Traditional Liquor Distillation and Its ApplicationSuppasil Maneerat; Paweena Dikit; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2015Final Report Study of glutamate decarboxylase gene from GABA-producing lactic acid bacteria isolated from Kung-Som, the traditional Thai fermented shrimpSuppasil Maneerat; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2018Molecular Approaches for Microbial Diversity, Screening, Characterization of Bacteriocin Producing Lactic Acid Bacteria and Its Application in Fermented Shrimp (Kung-Som) ProductionSuppasil Maneerat; Sutanate Saelao; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2009p,p'-DDT biotranformation by Bacterial consortium, Single and mixed bacterial culturesSuppasil Maneerat; Jaka Darma Jaya; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2020Selection and Application of Protease- and Lipase-Producing Bacteria for Fermented Shrimp Paste (Kapi) ProductionSuppasil Maneerat; Maureen Kumaunang; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม