Browsing by Author Santad Wichienchot

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ethanolic Extract from the Inflorescence of Musa ABB cv. ‘Kluai Namwa’Decha Sermwittayawong; Santad Wichienchot; Piyapat Aiemcharoen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2022In vitro evaluation of probiotic bacteria and yeast growth, pH changes and metabolites produced in a pure culture system using protein base products with various added carbon sourcesKAREENA, Asrof; Sunisa Siripongvutikorn; Worapong Usawakesmanee; Santad Wichienchot; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2000Optimization for biopolymer production by Enterobacter cloacae WD7Poonsuk Prasertsan; Santad Wichienchot; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2018Production of Konjac Oligo-glucomannan and Their Effect on the Gut MicrobiocaSantad Wichienchot; Catarina Aprilia Ariestanti; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2005Production of oligodextrans by Gluconobacter oxydans NCIMB 4943 and evaluation on their prebiotic propertiesSantad Wichienchot; Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Biotechnology)