Browsing by Author Faculty of Agro-Industry (Food Technology)

Showing results 65 to 84 of 176 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Maximized uses of phenolic compounds in retardation of lipid oxidation and shelf-life extension of fish and fish productsSoottawat Benjakul; Sajid Maqsood; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Physicochemical properties and biological activities of Thai originated honeysNualpun Sirinupong; Orawee Foomaneechot; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Porcine plasma protein-based film: preparation and use of protein cross-linking agents as film strengthenersSoottawat Benjakul; Pornpot Nuthong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden GoatfishSoottawat Benjakul; Sira Chuaychan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skinSoottawat Benjakul; Thanasak Sae-leaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of acetone-Butanol-Ethanol from volatile fatty acid and decanter cake hydrolysate by Clostridium spp.Benjamas Cheirsilp; Sawang Loyarkat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Production of Flavorant and Colorant from Pacific White Shrimp (Litopenaeus vanamei) Head and Their Food ApplicationsKongkarn Kijroongrojana; Sineenath Sukkwai; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensSoottawat Benjakul; Samart Sai-Ut; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fishSoottawat Benjakul; Suthasinee Yarnpakdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Properties and application of bilayer films based on poly (lactic acid) and fish gelatin containing epigallocatechin gallate fabricated by thermo-compression moldingKrisana Nilsuwan; Guerrero, Pedro; Caba, Koro de la; Soottawat Benjakul; Thummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Properties and Applications of Antioxidant Bilayer Films Based onFish Skin Gelatin Containing Epigallocatechin GallateSoottawat Benjakul; Krisana Nilsuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Properties and Applications of Bio-nanocomposite Film based on Gelatin and NanoclayPonusa Jitphuthi; Thummanoon Prodpran; Soottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Properties and applications of bio-nanocomposite films from fish and squid skin gelatinsSoottawat Benjakul; Muralidharan Nagarajan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Properties and Changes during Fermentation of Salted Shrimp Paste as Affected by Quality of Row Material and Selected Halophilic BacteriaSoottawat Benjakul; Jaksuma Pongsetkul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloidsSoottawat Benjakul; Sittichoke sinthusamran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Protease Inhibitors and Hydrolysate from Duck Egg Albumen:Characteristics and Applications in Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tran Hong Quan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Proteases from hepatopancreas of pacific white shrimp : Characteristics, recovery and applicationsSoottawat Benjakul; Theeraphol Senphan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Protein Hydrolysate and Biocalcium from Salmon Frame : Preparation and their Fortification in CrackerSoottawat Benjakul; Anthony Temitope Idowu; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Protein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systemsSoottawat Benjakul; Rossawan Intarasirisawat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fishSoottawat Benjakul; Chakkawat Chantarasuwan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร